Deze darmreiniging wordt door chiropractoren aanbevolen

Tegenwoordig is bijna al het voedsel dat we binnekrijgen bewerkt, bespoten of bevat het onnodige toevoegingen. Hierdoor kunnen gif- en afvalstoffen zich opstapelen en jaren in de dikke darm blijven hangen, wat vele gevolgen kan hebben. Wilt u uw darmen opschonen en van deze gif- en afvalstoffen afkomen? Dan is ZenCleanz One darmreiniging misschien iets voor u!

Op deze pagina leest u meer over de voordelen en de werking van ZenCleanz One.

Waarom is een darmreiniging goed voor me?

Artsen zeggen al eeuwen lang dat een goede gezondheid in de darm begint. Het reinigen van de darmen wordt dan ook steeds populairder. Via onze darmen nemen wij onze voedingsstoffen op. Een ophoping van gif- en afvalstoffen kan ertoe leiden dat het lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde stoffen opneemt. Dit komt doordat de binnenkant van onze darmen dan bedekt is met een laag schadelijke bacteriën, schimmels en virussen. Een gezonde darmomgeving is dus de basis van een goede gezondheid.
Een darmreiniging verwijdert slijmerige aangekoekte afvalresten, onverteerde ontlasting en overtollig vocht in het lichaam en zorgt ervoor dat vet wordt opgelost. Hierdoor vormen uw darmen geen gunstige leefomgeving meer voor schadelijke micro-organismen. Met deze kennis is het vanzelfsprekend dat de gezonde voeding die u tot zich neemt na een darmreiniging weer optimaal kan worden benut, doordat de voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

Daarnaast zorgt een darmreiniging ervoor dat de peristaltische beweging van uw darmen opnieuw wordt geactiveerd en dat uw darmbacteriën weer in evenwicht zijn.

Heeft een darmreiniging ook voordelen op de lange termijn?

Het reinigen van de darmen heeft ook zeker voordelen op de lange termijn. Voornamelijk de lever heeft baat bij een darmreiniging. De lever zorgt ervoor dat gif- en afvalstoffen worden afgevoerd. Wanneer deze stoffen zijn opgehoopt in uw darmen, moet uw lever heel hard werken en kan deze overbelast en ontstoken raken. Een darmreiniging zorgt ervoor dat de gif- en afvalstoffen worden verwijderd en kan hierdoor op de lange termijn dus leverproblemen voorkomen.

Het afvoeren van gif- en afvalstoffen kan u ook helpen met afvallen. Mensen met overgewicht hebben een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes, kanker en gezondheidsproblemen zoals een schurende huid en spataderen. Een darmreiniging kan deze aandoeningen op de lange termijn voorkomen.

Iets waar u misschien niet zo snel aan zult denken is dat darmklachten en psychische problemen, zoals een depressie en emotioneel trauma, een verband met elkaar kunnen hebben. De zenuwen in de dikke darm staan namelijk in verbinding met de hersenen en de dikke darm speelt een rol bij de hormoonbalans. Het is dan ook niet ongewoon wanneer u na een darmreiniging merkt dat eventuele mentale klachten afnemen. Op de lange termijn kan een darmreiniging dus helpen bij het voorkomen van psychische problemen.

RSI Symptomen

Wat is de werking van ZenCleanz One?

ZenCleanz One is 100% organisch, wat betekent dat het uit puur plantaardige ingrediënten bestaat. Het is een 1-daagse darmreiniging, bestaande uit een drankje, poeder en pillen. Deze bevatten biologische groenten, fruit en enzymen. Vanwege de plantaardige ingrediënten en veilige enzymen heeft ZenCleanz One nauwelijks tot geen bijwerkingen.

Enzymen zijn eiwitten die specifieke stoffen kunnen opbouwen en afbreken, zonder dat ze worden verbruikt bij het proces. Dit betekent dat de enzymen hun rol steeds opnieuw kunnen vervullen. Enerzijds worden gif- en afvalstoffen makkelijker afgevoerd doordat ze worden afgebroken door enzymen. Anderzijds zorgen de enzymen ervoor dat de voedingstoffen juist makkelijker worden opgenomen, doordat ze worden afgebroken.

Ons advies voor een effectieve darmreiniging

Biofitcity streeft naar de beste natuurlijke gezondheidszorg. Bent u overtuigd van de voordelen van een darmreiniging en wilt u uw darmen opschonen?

Dan adviseren wij met onze chiropractoren ZenCleanz One aan!

Heeft u nog vragen voor u wilt beginnen met de reiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

wij weten wat je nodig hebt

Weet je niet zeker of wij het juiste product voor je hebben?