Onze ZenCleanz detox oplossingen

Voeding is een belangrijk aspect van onze gezondheid. Onze spijsvertering is van grote invloed op hoe we ons voelen. De voeding die we nuttigen, speelt een belangrijke rol in de gezondheid van het spijsverteringsstelsel. Om de systemen die deel uitmaken van ons spijsverteringssysteem een handje te helpen, hebben wij verschillende producten op onze website staan.

In dit artikel zult u precies vinden welke producten wij aanbieden en waarvoor deze producten van belang zijn. Want een goede gezondheid, begint vaak in uw darmen. Deze producten helpen u hierbij.

Welke producten kunt u vinden op onze website?

De ZenCleanz Quantum Particles

Allereerst onze ZenCleanz Quantum Particles. Deze deeltjes helpen met het reinigen van uw darmflora. Het poeder bestaat uit geconcentreerde vereringsenzymen. Hierdoor kan het zetmeel, cholesterol, vetten en eiwitten afbreken. Dit bevordert de spijsvertering, verhoogt de opname van voedingsstoffen in het bloed en verzacht bestaande ontstekingen.

Het product raden we vooral aan wanneer u gekookt voedsel eet of wanneer u een geschiedenis van ontstekingsproblemen heeft. Het product kan het best worden ingenomen na de maaltijd, zodat deze goed wordt opgenomen en afgebroken. Als er al een ontsteking is in de darmen, kan het product de ontsteking verzachten wanneer het wordt ingenomen op een lege maag.

De ZenCleanz Fiber Crystals

Ook onze Fiber Crystals werken reinigend voor de darmen. Door de enzymvezels worden fysiologische functies en het onderhoud van de darmwand ondersteund. Wanneer we voedsel nuttigen, blijven er vaak afvalstoffen achter. Deze enzymvezels helpen de afvalstoffen op te ruimen waardoor de stoelgang gestimuleerd en vergemakkelijkt wordt.

Door de vezels in het product, biedt het vooral veel ondersteuning voor mensen met een lage groente-inname of wanneer er veel bewerkte voedingsmiddelen worden gegeten. Het liefst nuttigt u het product voor het slapengaan, maar bij constipatie kan het product tweemaal daags worden gedronken met warm water.

De ZenCleanz Fiber Crystals

Ook onze Fiber Crystals werken reinigend voor de darmen. Door de enzymvezels worden fysiologische functies en het onderhoud van de darmwand ondersteund.

Wanneer we voedsel nuttigen, blijven er vaak afvalstoffen achter. Deze enzymvezels helpen de afvalstoffen op te ruimen waardoor de stoelgang gestimuleerd en vergemakkelijkt wordt.

Door de vezels in het product, biedt het vooral veel ondersteuning voor mensen met een lage groente-inname of wanneer er veel bewerkte voedingsmiddelen worden gegeten. Het liefst nuttigt u het product voor het slapengaan, maar bij constipatie kan het product tweemaal daags worden gedronken met warm water.

De ZenCleanz Black Vacuum

De Black Vacuum is een sterk tablet dat gebruikt wordt om de interne vochtigheid en het vet te verwijderen. Het bestaat uit rijstkiem-enzymen waar natuurlijke fruit- en groente-extracten aan toe zijn gevoegd.

Vet en cholesterol hopen zich op in de bloedbaan. Dit laxeermiddel helpt u daarvan af.
Hierdoor kan constipatie worden verholpen en de bloedstroom worden gereinigd.

Dit tablet elimineert de intestinale toxiciteit en darmolie. Dit is voornamelijk fijn voor mensen met constipatie, inwendige vochtigheid en/ of hoog cholesterol.

Hoe kunt u onze producten combineren?

De bovenstaande producten zijn te verkrijgen als losse zakjes met poeder en tabletten. Deze kunt u zelf innemen met water. De producten pakken ieder een eigen probleem aan, maar ze zijn ook te combineren. Om u te helpen, zijn er ook samengestelde boxen die meerdere producten bevatten en dus andere problemen tackelen. Deze boxen zullen we onder de volgende kopjes bespreken.

De ZenCleanz Forgive
Naast de supplementen die u dagelijks naast uw normale dieet kunt nuttigen, bieden wij ook een eendaagse reiniging aan. Dit is de ZenCleanz Forgive en deze helpt de lever. De lever is verantwoordelijk voor het verwijderen van alles uit het lichaam wat er niet thuishoort. Dit is een belangrijke taak en daarom moet de lever goed verzorgd worden. Deze cleaner helpt hierbij.

De ZenCleanz RAINBOW
ZenCleanz heeft ook een zevendaagse detox ontwikkeld. Deze is bedoeld om het hele maag-darmkanaal, de lever en galblaas aan te pakken. Deze cleaner bevat zowel de eerdergenoemde supplementen, dus de bovengenoemde poeders, als extra sapjes die helpen met het reinigen van uw maag-darmkanaal, de lever en de galblaas.

De ZenCleanz One
Tot slot is er ook nog de ééndaagse darmreiniging. Ook deze spreekt de hele lengte van het spijsverteringskanaal aan. Door de brede selectie aan enzymen die de box bevat, kan de vertering van het onverteerde materiaal dat door de jaren heen aan de darmwand is blijven plakken, opgeruimd worden.

Biofitcity helpt bij uw gezondheidsdoelen

Bij Biofitcity staan wij voor gezondheid op de lange termijn. Met de verschillende producten die wij aanbieden, kunnen onze klanten de beste keuzes maken voor hun eigen gezondheid. Mocht u vragen hebben over de besproken producten, neem dan snel contact met ons op! Dan helpen wij u graag verder.
wij weten wat je nodig hebt

Weet je niet zeker of wij het juiste product voor je hebben?