Blog

Een einde aan constipatie met Black Vacuüm

De stoelgang en je ontlasting kunnen veel vertellen over je gezondheid en kunnen soms vervelend je leven beïnvloeden. Wij vertellen je wat je kunt doen om een gezonde stoelgang te bevorderen met ons middel Black Vacuüm.

Het beste hoofdkussen voor een zijslaper

Het hoofdkussen is een belangrijke factor voor onze kwaliteit van slapen. Zeker zijslapers hebben behoefte aan een goed, passend kussen om niet alleen een lekker te liggen. Maar ook om goed door te kunnen ademen en ontspannen wakker te worden.

Een einde aan slaapproblemen met onze sleep and wake up light

Een sleep light is heel geschikt om beter in slaap te komen. De lamp kan een zonsondergang nabootsen waardoor ons brein rustig afschakelt en we slaperig worden.
Hiermee is deze verlichting een uitkomst voor mensen met slaapproblemen. Met name voor mensen die moeilijk in slaap vallen en soms uren wakker liggen te piekeren.

Een einde aan nekklachten door thuiswerken met een ZIT/STA bureau

Op het werk is er meestal een ergonomisch ingerichte werkplek met meubilair dat is afgestemd op een goede werkhouding. Thuis zijn deze voorzieningen er vaak niet, met nekklachten en rugklachten als gevolg.
Met een zit/sta bureau kun je deze situatie ook thuis creëren.

Hoe kunt u uw lever ontgiften?

De lever is een belangrijk orgaan en heeft verschillende functies in het lichaam. De lever zit aan de rechterkant van de buikholte naast de maag en met de bovenkant tegen het middenrif aan.

Onze ZenCleanz detox oplossingen

In dit artikel zult u precies vinden welke producten wij aanbieden en waarvoor deze producten van belang zijn. Want een goede gezondheid, begint vaak in uw darmen. Deze producten helpen u hierbij.

Deze darmreiniging wordt door chiropractoren aanbevolen

Tegenwoordig is bijna al het voedsel dat we binnekrijgen bewerkt, bespoten of bevat het onnodige toevoegingen. Hierdoor kunnen gif- en afvalstoffen zich opstapelen en jaren in de dikke darm blijven hangen, wat vele gevolgen kan hebben. Wilt u uw darmen opschonen en van deze gif- en afvalstoffen afkomen? Dan is ZenCleanz One darmreiniging misschien iets voor u!

Meer energie door het werken aan een zit/sta bureau

Vanuit de studiebanken naar een kantoorbaan: voor je het weet breng je je hele leven zittend door. Hoewel dit je misschien comfortabel in de oren klinkt, is zitten schadelijker voor de gezondheid dan gedacht.

Minder kans op RSI met een ergonomische muis

Werkt u veel met herhalende bewegingen, heeft u weinig afwisseling in uw taken, of werkt u met een slechte houding? Er is dan een kans aanwezig dat Repetitive Strain Injury (RSI) zich bij u ontwikkelt.

Een goede gezondheid start in de darmen

De darmen zijn een belangrijk onderdeel van ons spijsverteringskanaal. Samen met de mond, de keel, de slokdarm, de maag, de lever, de galblaas en de alvleesklier zorgen zij ervoor dat voedingsstoffen worden verwerkt in het lichaam. Voedingsstoffen die u eet, worden door het lichaam afgebroken, opgenomen, verwerkt en weer uitgescheiden.